Wat is uw postcode & huisnummer?

Goedkope-container truck
Wij leveren
Goedkope-container container
U laadt in
Goedkope-container truck
Wij halen op
Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis Snel en flexibel Prijs ALL IN incl. BTW Milieubewuste afvalverwerking Bijna alle soorten afval

Snel en voordelig een afvalcontainer huren bij een betrouwbare partner!

Er komt veel kijken bij een verbouwing. Het goed plannen van al deze activiteiten is daarom erg belangrijk. Dit kan alleen wanneer u dit samen doet met betrouwbare partners. Goedkope-container.nl is zo’n partner!! Wij zorgen voor het verhuur en een snelle en correcte levering van afvalcontainers voor diversen soorten afvalstromen. En dit alles tegen uiterst voordelige tarieven.

Wanneer u online op werkdagen voor 15:00 uur een van onze afvalcontainers bestelt dan leveren wij deze de volgende dag al bij u af.
U heeft dan de mogelijkheid om een voorkeur op te geven voor het plaatsen in de ochtend of middag. LET OP !! dat dit voorkeurs tijden zijn en we onze uiterste best gaan doen om deze zo goed mogelijk te benaderen. We hebben te maken met planningen en verkeersdrukte en kunnen daarom geen garantie geven aan de voorkeur.
Een afvalcontainer huren bij goedkope-container.nl kan in heel Nederland. Levering van onze containers gebeurt door het hele land en overal tegen dezelfde prijzen. Online een afvalcontainer huren bij goedkope-container.nl betekent de beste kwaliteit tegen de laagste prijs!

Goedkope-container.nl verwerkt alle ingenomen afvalstromen volgens de Ladder van Lansink.

Plaatsen van de container gebeurd op aanwijzen van de klant en wij zijn niet verantwoordelijk voor evt schade aan straatwerk, plantsoen of andere ondergronden.